Uusimmat viestit:Keskustelufoorumi - seksikeskustelu


Näytä seuraava aihe
Näytä edellinen aihe
Sivu 2 Yht. 2
Siirry sivulle Edellinen  1, 2
Seksitreffit Seksikeskustelu Foorumin päävalikko  ~  Pelit ja vehkeet

Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin
Kirjoittaja Viesti
<  Pelit ja vehkeet  ~  Kuinka paljon kasvaa, lepotila -> erektio
IP
LähetäLähetetty: 21.4.2008, 9:13  Vastaa lainaamalla viestiä
Pornotieteiden tohtori


Liittynyt: 25 Syy 2006
Viestejä: 520

Moikka
Olen aina suhtaunut kullin koon mittaajiin vähän nuivasti.mutta nyt pääsin oikein tutustumaan homman lähes syvinpään olemukseen. Embarassed
Olin viettämässä parin naispuolisen työtoverini kanssa ,noin jokavuotista illanviettoamme kolmistaan.
Olinn unohtanut tietokoneeni auki ja tietenkin seksitreffien kohdalta. Kone oli mennyt vain lepotilaan ja tytöt meni painamaan nappulaoita ja sehän heräsi eloon kuin .....!
Itse menin suihkuun koska lenkin jälkeen olin vähän hikinen vaikka olenkin laiska juoksemaan.
Tyzyt oli suihkussa ollessani tutkineet vähän sivuja ja jälkeenpäin kertoivat löytäneensä "viralliset mittausohjeet,ja päättivät testata sen minuun. Lyö päätät seinään Itse olin sheivannut koko hoidon suihkussa ollessani paljaaksi.
Suihkusta tultuani oli jotenkin tunne että on jotakin outoa ilmassa, ja kun menein makkariin hakemaan vaatetta päällenituli tytzyt perässä ja heillä oli viivotin ja mittanauha mukanaan ja ensimmäinen mittaus suihkunjälkeen antoi mitaksi 6senttiä ::Pituutta.
Tyzyt pani toimeksi ja aika nopean hitaan nautinnollisesti he kuoriutuivat vaatteistaan ja niin minua vietiin alastonmana ,alastomien naisten saattelemana sängynpäälle. Peukku
Siinä tapahtui jonkintasoinen erektio ja uusi mittaus tuotti tuloksen 14 senttiä/ ympärys 11 senttiä.
En olisi koskaan voinut uskoa mitä kaikkea voi tapahtua kun kaksi naista lyöttäytyy yhteen ja alkaa tutkia muutoksia työkaverissaan.
Jess! Seuraava kokemus oli kun toinen tytöistä levitti jalkani levälleen ja laskeutui jalkojeni väliin, luulin että nyt tulee pieni kevyt suikkari,mutta tulikin ylläri Razz Tytzy alkoi hamuilla seivattuja pallejani suuhunsa ja sai kuin saikin ne kokonaan suuhun ja mallaili muka purrakseen ne irti.vau siitäpä ottikin pikkuveitikkani itseensä ja nosti päänsä kunnon asentoon.
Toinen tytöistä ryhtyi mittaamaan ja tulos olikin komea 19 /14 senttiä ,hepistä 16
Tätä pallien natustelua ,taivaallista sellaista jatkui jonkun aikaa ja sitten toinen tyzyistä siirtyi vuoroon ja otti kunnon suikkarit. Rakastunut2 Ensin hepinpää suuhun jta imeskeli kuin tikkunekkua,tunne oli sanoin kuvaamaton koko hepin pää tuntui kuin räjähtävän paineesta ja kun hän alkoi ottaa suuhun koko kaöua (joka ei kyllä mahtunut)toinen vielä alkoi käsin puristella palleista ja yhtäkkiä kun kaikki tuntui tosi taivaalliselta kumpikin pysähtyi ja mitat oli kädessä Lyö päätät seinään
Nyt en uskonut millään kun sain kuulla tuloksen 22/16/17.
Sitten vielä yksi mittaus tyveltä, siellä olikin ylläri 13 senttiä. Näiden mittausten jälkeen suihin otto jatkui kunnes ensimmäinen tuli.
Yleensä näissä meidän vuositapaamisissa ei ole ollut seksiä mukana mutta nyt oli oikein perusteellisesti ja kun harrastimme 1/2 mallin sekiä olin työllistetty osapuoli ja ihmettelin ensin miksi tytöt haluaa aina ihan tyvi....
kunnes selvisi että että se tyven 13 houkutti pimpan kiristymään siihen ja sen jälkeen alkoi nautinto kuntämä paksumpi osa päästettiin revittelemään ja toinen tytöistä puristeli palleista että paineet riitti Peukku
Tästä mittaus sessiosta näkee hyvin miten olosuhteet vaikuttaa kullin kokoon usein 14 senttisellä naidaan ,mutta siitä kasvaa hyvin hoidettuna jopa uskomattomat 22/16/17, mutta se tyven 13 kuulemma kruunaa kaiken oikein käytettynä.
Tämöän kokemuksen jälkeen en enää moiti kullin mittaajia ,jos se aina on näin nautinnollista. Nyt on pikkupili arka ja pituutta ehkä 2 senttiä mutta kyllä se päivässä paranee.
Rakastunut2 Tytöt jos tahdotte uusiksi Rakastunut2 Ei tarvitse odottaa ensi kevääseen Rakastunut2 Rakastunut2
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Vieras
LähetäLähetetty: 21.4.2008, 19:27  Vastaa lainaamalla viestiä


Minun peli ei kasva erektiossa kun noin 2cm
Takaisin alkuun
am
LähetäLähetetty: 17.6.2008, 13:24  Vastaa lainaamalla viestiä
Vieras

normaalisti 5 cm, erektiossa 14
Takaisin alkuun
Nymfoman
LähetäLähetetty: 17.6.2008, 15:54  Vastaa lainaamalla viestiä
Halukas


Liittynyt: 17 Kes 2008
Viestejä: 1

Kyllähän tuo lepotilassa (lämpötilasta riippuen) on 3-6cm ja täydessä erektiossa siinä 19cm ja paksuutta sen 5. Ei paljon virikkeitä tarvi kun veijari nasahtaa täyteen mittaan ja heijari ei hevillä helpota.Joissain tilanteissa todella tukalaa...
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Vieras
LähetäLähetetty: 26.6.2008, 15:47  Vastaa lainaamalla viestiä


Löysänä suunnilleen 12-14cm ja paksuutta 3cm, ja sitten täydessä taisteluvalmiudessa noin 20cm ja paksuutta noin 5cm, en alkanut noita millejä tuohon mittailemaan kun menee pilkun n*ssimiseksi.
Takaisin alkuun
pete23cm
LähetäLähetetty: 2.7.2008, 23:06  Vastaa lainaamalla viestiä
Vieras

itellä löysänä n.14-16cm ja kovana 22-23cm riippuu miten sen nyt sitten mittaa. Oon saanu kokoni puhtaasti kyllä geeneissä. Isällä oon nähny muutaman kerran kovana ja jos silmä määräisesti vertaa omaan ni pituutta on löysänä ja kovana ainakin 2-4cm enemmän.
Takaisin alkuun
VeKu
LähetäLähetetty: 5.8.2008, 13:28  Vastaa lainaamalla viestiä
Vieras

Ai mitkä geenit? Itsellä ikää 17 ja mitat tuollaista 7-8cm löysänä ja seisokissa 14-15cm. Juuri kolmetoistavuotiaalla pikkubroidilla 10-11cm ja seisokissa 18-19cm ja luullaksekseni se kasvaa vielä.
Takaisin alkuun
Vieras
LähetäLähetetty: 19.8.2008, 13:05  Vastaa lainaamalla viestiä


Mulla on talvella kovilla pakkasilla lämpimien housujen sisälläkin, kuin uinnin jälkeen 3 tai4 cm. En ole mitannut. Mutta omansa tietää. Sitten rakastellessa kortsu just riittää. Ne miesten vertailut suihkussa saa heitää roskikseen! Sen olen huomannut; isot puheet, pienet aivot ja ne! Minulla on viisi (5) lasta ja kolmen eri naisen kanssa. Tietänen mistä puhun. Ja nyt olen naimisissa egyptiläisen kanssa, joka haluaa tuota norm. kok. joka ilta. Ja saa myös. Eli summasummarum. Ei liene koolla väliä jos osaa RAKASTELLA=antaa naiselle tyydytyksen sängyssä. Minun vaimoni saa suurimman osan orgasmeista ilman että kullini on edes sisällä. Pyrkikää siihen pojat! Naiminen ja rakastelu on kaksi täysin eri asiaa.
Takaisin alkuun
Wirko
LähetäLähetetty: 19.8.2008, 19:13  Vastaa lainaamalla viestiä
Erittäin halukas


Liittynyt: 24 Huh 2006
Viestejä: 29
Paikkakunta: Savo

Molo idletilassa noin 6-7cm ja rasituksessa 18-19cm. Mut hyvin toimii kaikenkaikkiaan

_________________
Nuha lähtee nussimalla
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
hugecock
LähetäLähetetty: 31.8.2008, 19:22  Vastaa lainaamalla viestiä
Halukas


Liittynyt: 31 Elo 2008
Viestejä: 2

velttona 14cm asennossa 23cm --> 9senttii lisää
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti MSN Messenger
Vieras
LähetäLähetetty: 5.9.2008, 13:30  Vastaa lainaamalla viestiä


Velttona 12 cm, stondiksessa 17 cm. Joku daami on joskus sanonut että olisi tolla velttokoolla odottanu yli 20 senttii stondiksessa.
Takaisin alkuun
se sama kirjoittaja :)
LähetäLähetetty: 15.5.2011, 16:05  Vastaa lainaamalla viestiä
Estoton erogeenikko


Liittynyt: 11 Elo 2010
Viestejä: 90

Lepotilassa 12cm ja halkaisijaltaan 4cm.
Erektiossa 18cm pitkä ja 5 cm paksu.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
MMT79
LähetäLähetetty: 24.11.2018, 15:20  Vastaa lainaamalla viestiä
Vieras

Voin ihan rehellisesti myöntää että vaikkei mittaa täs nyt ole vieres ni arvioisin lepotilan olevan nyt 4-5cm ja ihan olen osallistunut tutkimukseen jossa erektiomittaus tehtiin ”muiden” toimesta viime lokakuussa, eli en voi kusettaa 25-30cm minkä toki olisin teille ilmoittanut Wink mutta siis tosissaan se jäi 1-2mm 19cm:stä vajaaks joten pienenä en ”toimintakuntosena” sitä pidä (ainakaan enää) koska ollu hirvee peniskateus aikuisiällä mut se toinen juttu eli näillä laskuilla n.4-5x on kasvu lähtöasemista ja vaikka eihän ne millit ketään kiinnosta paitsi meitä äijiä jotka saadaan itkupotkuraivari jos kaveril on millin pidempi Very Happy
Takaisin alkuun
Näytä edelliset viestit:   
Kaikki ajat ovat GMT + 3 tuntia

Näytä seuraava aihe
Näytä edellinen aihe
Sivu 2 Yht. 2
Siirry sivulle Edellinen  1, 2
Seksitreffit Seksikeskustelu Foorumin päävalikko  ~  Pelit ja vehkeet

Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin


 
Siirry:  
Voit kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Voit vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa
Powered by phpBB and Ad Infinitum v1.06


Ilmainen webcam:eXTReMe Tracker