Keskustelufoorumi - seksikeskustelu


Näytä seuraava aihe
Näytä edellinen aihe
Sivu 1 Yht. 1
Seksitreffit Seksikeskustelu Foorumin päävalikko  ~  Seksiongelmat

Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin
Kirjoittaja Viesti
<  Seksiongelmat  ~  Puutteessa kaiken aikaa
Pystyssä kaiken aikaa
LähetäLähetetty: 2.1.2008, 1:30  Vastaa lainaamalla viestiä
Halukas


Liittynyt: 02 Tam 2008
Viestejä: 1

On se kumma miten kaikkeen tottuu - paitsi puutteeseen. Eikä siinäkään mitään väärää olisi, jos se olisi omasta tahdosta kiinni. En ole ****, ainakaan kaikkien mielestä. Toisten mielestä jopa hurmurpoeka. Joittenkin mielestä jopa niin hurmur, että jotkut luulee minun panevan jatkuvasti. Onhan se toisaalta mairittelevaa että monet niin luulevat, mutta ennemmin olisin tilanteessa jossa mitään ei luultaisi, mutta saisin edes silloin tällöin ettei kuukausi ja/tai vuosikaupalla ihan ilman joutuisi elämään, eli jatkuvasti runkkaamaan. Vaikka kyllähän hyvä runkku huonon panon voittaa, niin ennemmin jättäisin runkkaamatta kuin panematta. Olenhan minä joskus siis saanut. Ja jotkut ovat jopa väittäneet että tarjoamani suuseksi tuotti heille suurenmoista nautintoa. Mitäköhän minä tässä nyt yritän sanoa? Tulla nyt seksisivustoille valittamaan saamattomuutta kun muut keskustelevat seksikokemuksistaan ja autuudesta, jonka he lempimällä saavuttavat. Mutta kai nämä pornosivustot ovat myös minunlaisiani runkkareita varten, sillä onhan se mukava silloin tällöin käydä pimpsan ja pyllynkin kuvia katselemassa. Ne nuo naiset kun ovat niin kauniita ja haluttavia... Embarassed mikä minussa on vikana? Itsetunto katoaa kun ei saa. Myönnän että toisinaan saantiyritykset on vähän liian suoria, mutta kyllä minä olen nähnyt miten vielä suoremmilla ja vulgaareimmillakin tavoilla sitä on saatu. Ja nyt en tarkoita väkisinmakuuta. Kuka näitä tilityksiä jaksaa kuunnella? auttakee Laughing
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Vieras
LähetäLähetetty: 2.1.2008, 2:54  Vastaa lainaamalla viestiä


Minä olen samanlaisessa tilanteessa. Kirjoitin aloitusviestin tuohon ketjuun "Kuinka saa halut pois".

Omalta kohdaltani olne luopunut toivosta, minä saan naisia ainoastaan jos maksan heistä. Kuitenkin, olen varma, että minä olen se poikkeus joka vahvistaa säännön. En tiedä minkä ikäinen olet mutta jos olet vielä parissakymmenissä niin 95% niistä, jotka parikymppisinä valittavat puutetta, on 10v päästä suhteessa, avioliitossa tai kenties jopa eronnutkin.

Itse kun olen jo yli 30v ja minun kohdallani tilanne on jatkunut näin vuosikausia niin olen tullut siihen johtopäätökseen että minua varten ei olla seksin iloja tarkoitettukaan muuten kuin maksua vastaan. Sen takia minä kyselinkin, että miten saisi halut kokonaan pois koska jatkuvassa puutteessa eläminen on henkisesti aika raskasta. Eniten mua vituttaa kaikenlaiset viisastelijat "jokaiselle on varmasti joku"-sanojat koska minun kohdallani tuo kuulostaa kuin veitsen kääntämiseltä haavassa.

Mutta toivottavasti sulla on parempi onni myötä kuin minulla.
Takaisin alkuun
Vieras
LähetäLähetetty: 2.1.2008, 20:38  Vastaa lainaamalla viestiä


Niin ja kyllä puutteessa olemiseenkin tottuu ihan kuin kaikkeen muuhunkin. Pakkohan siihen on tottua jos on puutteessa. Onko jotain vaihtoehtoa?
Takaisin alkuun
Jortsu
LähetäLähetetty: 2.1.2008, 20:59  Vastaa lainaamalla viestiä
Estoton erogeenikko


Liittynyt: 30 Lok 2007
Viestejä: 93
Paikkakunta: St. Michel

*** Tsiisus. Nyt kyllä ei meinaa ymmärtää. Maailma on täynnä naisia. Ja pelkistetysti sanottuna kaikki kaipaa/tarvii miestä. Jumankekka,yritystä kehiin. Asenne ratkaisee. Eihän tuosta takuulla mitään tule,jos itselleen uskottolee,ettei sitä piirakkaa mistään löydy.

Ei muuta kuin iskuhommiin. Olemalla vaan oma luonnollinen itsensä pääsee jo pitkälle. Pitäkää silmät auki ja tarttukaa tilaisuuksiin,tuskin niitä mimmejä nyt kellekään taivaasta sataa.

_________________
Jortsu-asialinjalla.Aina.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Vieras
LähetäLähetetty: 5.10.2014, 23:32  Vastaa lainaamalla viestiä


Mul sama pakko nytki runkkaa,kelasin tänää menn yhelkovalle panolle mut Se jäi ku Se oli kusel joku vanhempi venäläinen... Mut välil Se ongelma pahenee ko ei laukee Embarassed
Takaisin alkuun
Näytä edelliset viestit:   
Kaikki ajat ovat GMT + 3 tuntia

Näytä seuraava aihe
Näytä edellinen aihe
Sivu 1 Yht. 1
Seksitreffit Seksikeskustelu Foorumin päävalikko  ~  Seksiongelmat

Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin


 
Siirry:  
Voit kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Voit vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa
Powered by phpBB and Ad Infinitum v1.06

Ilmainen webcam:

eXTReMe Tracker