Kirjoittaja Viesti
Tulisydän
LähetäLähetetty: 4.10.2005, 18:37

Anonymous kirjoitti:
Moi.Mitä teen kun olen huomannut että olen rakastunut avovaimon tyttäreen Ens:aviksesta.Ja tekis mieli panna sitä.Aina kun rakastelen muijan kans.Niin kuvittelen tyttärensä olevan siinä ja saan kauhean kovan orkun.Mitä teen.Hän on 30+ tämä tytär ja erittäin muodokas.


Muuta neuvoa on vaikea antaa, tässä tilanteessa, jos haluat säilyttää kasvosi: Fantasioi.

Kyllä sitä sitten sais joka mulkkua imeskellä, jos noin ajattelis, mutta järkee pitää osata käyttää tilanteen vaatimalla tavalla Cool

Vaikka ite olenkin aika himotar, se ei tee musta sellaista että vinkuisin joka pojan vehkeelle, onneksi on tuo siippa Very Happy
assa
LähetäLähetetty: 4.10.2005, 15:33

minä kirjoitti:
Ei kait tää tytär "kovin nuori" ole jos se on jo yli 30. Näin mä sen käsitin.


No niinpä näkyy. Käsitin äidin olevan se 30 ja tytär sitten sen mukaisesti Shocked Embarassed

No vitut. Pane sitä.

Twisted Evil
minä
LähetäLähetetty: 4.10.2005, 14:43

Ei kait tää tytär "kovin nuori" ole jos se on jo yli 30. Näin mä sen käsitin.
assa
LähetäLähetetty: 4.10.2005, 11:53

Kyllähän tuo vähän tulenarka aihe on. Moisessa tilanteessa herkästi voi kuvitella sieltä nuoren tytön suunnalta ihan toisenlaista kiinnostusta kuin sitten tosiasiassa onkaan. Tytär voi tuntea sinuun äitinsä "miehenä" pikemminkin isällistä läheisyyttä, kuvittele sitten miten tuhoat koko turvallisuuden tunteen jos menet tuomaan julki seksuaaliset halusi häntä kohtaan.

Tottakai nuoret tytöt kiihottaa, kaikkia meitä kaksilahkeisia. Tuskin rakkaudesta kuitenkaan kyse on tässäkään tapauksessa.

Suosittelisin että hillitset itsesi, tai jos et siihen pysty, hankkiudu pois noin vaikeasta tilanteesta/suhteesta. Ehkä jos pystyt suhtautumaan isällisin tuntein tytärtä kohtaan, huomaat senkin läheisyyden ja luottamuksen tuovan hyvänolon tunteen.

Fantasiat ovat sitten jokaisen oma asia, yksin pimeässä voit rauhassa hetken kuvitella mitä vaan ja runkkailla asialle, kunhan pysyt järki päässä arjen keskellä.
kissa
LähetäLähetetty: 8.9.2005, 15:18

[sairasta muijaas kohtaan, kuvittele kääntäen se asia,miltä susta tuntuis. eiköhän ole paras erota, niin voit haikailla nuorten perään !!!!!!!
Vieras
LähetäLähetetty: 5.9.2005, 8:51

MOI.Kirjoitit mun ilmoitukseen että sut on raiskatt.Se on erittäin paha asia .Mä haluaisin poistaa sulta sen asian.Ja haluaisin todella pitää sua lähelläni.Ja haroa sun hiuksia ja helliä ja suukotella sua.Ei naista saa kohdella kaltoin.Mä haluaisin kivan naisen itselleni,sillä elän vähän niin kuin pommin päällä.Mun kumppani terrorisoi taas mua.Ja sen takii on hänen tyttärensä mielessä koko ajan.Ollaan me hänen tyttärensä kanssa halailtu ja se teki todella hyvää.Ja hänkin melkein nukahti olkapäätä vasten.Mä haluaisin naisen jolta saa rakkautta ei pillua yksinomaan.Jota myös saa helliä ja suukottaa.Olen hyvin pahoillani puolestasi edellinen kirjoittaja.Että sulle on käynyt niin.
Titti
LähetäLähetetty: 4.9.2005, 16:08

Eikös nämä raiskaus-viestit yms. voitaisi poistaa? Mä en ainakaan (raiskattuna) naisena halua lukea tällaisia, vaikka ilmeisesti se sitten jonkin mielestä onkin vain huumoria...Eiköhän tässä maassa olla jo raiskattu ihan tarpeeksi!
[ylläpito sensuroi äsken mainittua viestiä Shocked ]
minävain
LähetäLähetetty: 2.9.2005, 21:44

vai niin jos oot vanha ja se tyttö ei ole kiinnostunut susta niin jätä se rauhaan!!
Vieras
LähetäLähetetty: 2.9.2005, 15:24

Moi.Mitä teen kun olen huomannut että olen rakastunut avovaimon tyttäreen Ens:aviksesta.Ja tekis mieli panna sitä.Aina kun rakastelen muijan kans.Niin kuvittelen tyttärensä olevan siinä ja saan kauhean kovan orkun.Mitä teen.Hän on 30+ tämä tytär ja erittäin muodokas.

Powered by phpBB and Ad Infinitum v1.06