Kirjoittaja Viesti
Diendra
LähetäLähetetty: 9.1.2008, 20:25

On niitä sellaisiakin miehiä jotka tykkää et naisen pitää olla rehevä. Enkä mäkään mitään atleettia/bodaria hae enkä mallia. Satun vaan pitämään suht hoikanpuoleisista miehistä. Jos kaljamaha inhottaa, niin se nyt vaan inhottaa. Naamavärkki saa olla melkein minkälainen vaan, kunhan ny karjaisemati voi katsoa... Kemioiden pitää pelata, se on pääasia.
Vieras
LähetäLähetetty: 9.1.2008, 18:00

Diendra kirjoitti:
Mut olen vaan niin kranttu... Ja kun en ole mallinmittainen vaan lähinnä rehevä, :


Olisikohan tuossa pieni ristiriita??? Eli panomiehen pitäisi kyllä olla joku uskomaton Brad Pitt vaikka itse on kaikkea muuta kuin mallinmittainen?
Seikkailija_37
LähetäLähetetty: 9.1.2008, 15:43

En kommentoi toisten kirjoituksia vaan kerron hiukan omista kokemuksista.

Voisin vastata aiheeseen, nettiseura ei ole epämääräistä. Itse olen pari kolme vuotta etsiskellyt seikkailu-/seksiseuraa netistä (naisia ja heteropareja) ja löytynyt on mukavaa seuraa (myös seksitreffeiltä, tosin harvoin), vakituisempaa ja kertatapaamisia. Yhtään ongelmaista tai roikkujaa ei ole osunut kohdalleni, mutta monta tosi upeaa halukasta seksikästä 20-45 v. naista/paria .

Miksi minulla on ollut näin hyvä tuuri? Siis seuraa olen saanut ja mukavaa/asiallista.

Netistä mukavaa ja asiallista seuraa saa varmaan jos osaa kirjoittaa asiallisesti. Naiset kiinnostuu ja alkaa tutustuminen. Kannattaa olla rehellinen tutustumisessa eli kertoa millainen on ja mitä hakee (etenkin minulle varattuna on tärkeää kertoa että ei muuta kuin seksisuhde). Kun on varmistuttu että kyseessä ei ole feikki (joita on paljon) vaan kiinnostunut nainen niin lähettää kuvan. Mailailee, juttelee puhelimessa ja tekee treffit ja menee treffeille selvinpäin ja käyttäytyy herrasmiehen tavoin. Treffeillä selviää kohtaako kemiat ja päästäänkö eteenpäin itse asiaan.

Toki varmaan asiallista nettiseuraa saa jos on itsekin asiallinen, mukava, puhelias, seurallinen, luotettava, siisti, OK-näköinen ja naisen huomioiva kaikessa.

Jos naisia/pareja kiinnostaa em. kaltainen 37 v. mies niin ottakaa yhteyttä. Ehkäpä osoitamme ettei nettiseura ole epämääräistä.
ilpote
LähetäLähetetty: 9.1.2008, 14:06

Asiantuntija kirjoitti:
Olen muutaman kerran tutustunut naiseen "Tositarkoituksella" ja "Ystävää etsimässä" option kautta senssipalstoilla.
On sitten tavattu jonkin kerran kahvilassa, ja lopulta tultu asunnolleni.
Sittemmin on paljastunut, että lähes kaikki tapaamani naiset ovat eri tavoin ongelmaisia: mielenterveysongelmia kuten masennusta, ahdistuneisuushäiriöitä, mielialan vaihteluita, kaksisuuntaista depressiota jne. Osa on ollut työkyvyttömyyseläkkeellä masennuksen takia.
Siihenpä se intoni sitten on lopahtanut, varsinkin, kun naiset sittemmin aina haluavat seurustelua. Minä en "Tositarkoituksella"-rumbaan enää ala enkä hae toistaiseksi muuta kuin seksiseuraa netistä. Tosin sielläkin suurin osa on maksullista seksiä tarjoavia naisia.
Kokemuksia?

Question


siltähän tuo vaikuttaa, vaikkei noita treffejä paljon ollut.. ehkä paikallisten kans täs pienes kyläs tulis edistyttyä sitten paremmin joku päivä.. luotettavia kivoja naisia täällä vaikuttas olevan

netissä esim. ihmettelin jonkun naisen synkeitä ilmeitä, tämä pisti estolistalle ja sitä ennen työnsi herjaa joka luukusta .. Smile
Diendra
LähetäLähetetty: 9.1.2008, 2:51

Kyllä meikäläiselle kelpaisi panosuhde... Muuten kun olen liian itsekäs ja kiireinen minkäänlaiseen parisuhteeseen. Mut olen vaan niin kranttu... Ja kun en ole mallinmittainen vaan lähinnä rehevä, niin mahdollisuudet hyväkuntoiseen panomieheen laskevat huomattavasti, vaikka en mikään tankki olekaan. Vanhoja ja kaljamahaisia kyllä saisin, tai varattuja, mutta kun en tahdo!

Tekisi joskus mieli etsiä tuolta treffit-puolelta panokaveri, mutta mistä sitä tietää millaisen hullun sieltä löytää? Rolling Eyes
Latsi
LähetäLähetetty: 31.3.2007, 20:32

Täytyykin panna korvantaakse, hyvä neuvo.
BigBigGirl
LähetäLähetetty: 31.3.2007, 20:27

Latsi kirjoitti:

Tai sitten oli miehenä esiintyvä poika Wink


Niinpä tuokin vielä... Wink olen omissa busineksissani huomannut, että osa miehistä elää sellaisessa haavemaailmassa mikä mahdollistuu oivasti juuri netissä - eli haluttaisiin hekumoida maileissa ja tekstiviesteissä, mutta soittaminen tai tapaaminen onkin sitten jo pikkusen uskaliasta. Näistä pääsee nopeasti selville antamalla puhelinnumeron ja pyytämällä et "jatketaan juttua puhelimessa" Laughing
Latsi
LähetäLähetetty: 31.3.2007, 20:21

BigBigGirl kirjoitti:

Voi olla silleen myös et netis teidän miesten kiusana on naisina esiintyvät miehet, joille tulee näitä äkillisiä "tyräleikkauksia" Laughing

Tai sitten oli miehenä esiintyvä poika Wink
BigBigGirl
LähetäLähetetty: 31.3.2007, 20:06

Latsi kirjoitti:
Ikävää, kun on jonkun kanssa sopinut tapaamisen, eikä toinen ilmaannu paikalle, saati sitten vaivautuisi ilmoittamaan, että tuli este Polttaa päreet .


Voi olla silleen myös et netis teidän miesten kiusana on naisina esiintyvät miehet, joille tulee näitä äkillisiä "tyräleikkauksia" Laughing
BigBigGirl
LähetäLähetetty: 31.3.2007, 20:02

Asiantuntija kirjoitti:

Sittemmin on paljastunut, että lähes kaikki tapaamani naiset ovat eri tavoin ongelmaisia: mielenterveysongelmia kuten masennusta, ahdistuneisuushäiriöitä, mielialan vaihteluita, kaksisuuntaista depressiota jne. Osa on ollut työkyvyttömyyseläkkeellä masennuksen takia.


No voi harmi...sitä jäin vaan miettiin et kylhän netissä niinkuin elämäs yleensäkin on erilaisia ihmisiä. Pitäisköhän sun kehittää "ansiantuntijuuttasi" hieman ihmistuntemuksessa vai miten on silleen päässyt käymään et olet olet kotiisi asti tuonut naisen ja et tiedä edes et hän on sairaseläkkeellä Rolling Eyes ?
Latsi
LähetäLähetetty: 31.3.2007, 18:01

Samaa mieltä, melko hyvää seuraa löytää. Kun vaan osaisi pudottaa feikit Näyttää keskaria heti kättelyssä pois.
Ikävää, kun on jonkun kanssa sopinut tapaamisen, eikä toinen ilmaannu paikalle, saati sitten vaivautuisi ilmoittamaan, että tuli este Polttaa päreet .
Ja niitä esteitähän on kanssa joka lähtöön tyräleikkauksesta alkaen. Mikseivät sano suoraa, että muija ei päästä tai että menin puihin.
Siinä on monesti viikonloppu pilalla, kun ei viitsi montaa tapaamista samalle ajankohdalle sopia.

Räähtää Ampuu
Snadistisadisti
LähetäLähetetty: 3.3.2007, 9:33

Kyllä netin kautta voi löytää ihan uskomattoman hyvää seuraa, jos vain jaksaa etsiä ja on vähänkään onnea. Itselleni on käynyt näin useampaan otteeseen, huomattavasti useammin, kuin aiempien kirjoitusten perusteella olisi aihetta odottaa.

Olen ollut onnekas. Tiedän sen. Ei siitä sen enempää, ei tällä kertaa eikä tässä ketjussa.


Snadistisadisti@luukku.com
cowboi45
LähetäLähetetty: 2.3.2007, 21:47

^taidat olla oikeassa ..viimeaikoina törmännyt vain kuvaamiisi tapauksiin ... Cool
Gwyneira
LähetäLähetetty: 2.3.2007, 21:45

Jaa ettei nainen pysty pelkkään seksisuhteeseen? Hävetkää tietämättömyyttänne.

Tai no, kuinka pitkään sitä täytyy jatkua että lasketaan suhteeksi... Itse olen ollut vuoden ihan puhtaassa pelkässä seksisuhteessa. Se oli ihan kiva kun oli valmis pano aina tiedossa ilman kämäisiä kapakassaistumisia ja bongailuja, tälläinen seksihullu kun olen.
Kyllä me naisetkin osataan ja halutaan Twisted Evil Mutta ehkä useimmilla se ajatus että nainen ei saa käyttäytyä seksin suhteen kuin mies estää olemasta/tekemästä sitä mitä todella haluaisi.
petteri1974@jippii.fi
LähetäLähetetty: 21.2.2007, 4:02

Todentotta juuri aloin miettimään et mitenkäs on mun kohdalla käynyt niin ihan syrjää myöten joka ikinen nainen jonka olen netin kautta tavannut tai jonkun muun kuullut tapaavan on ollut juuri näitä mieliala lääkkeitä käyttäviä naisia mut kai se ainaki täällä lapissa on niin et heti ku meet lääkäriin niin automaattisesti lyödään lääkkeet kouraan ku ovesta sisään astuu Smile
täytyyhän sitä olla vikaa päässä ku näillä leveyksillä vapaa ehtoisesti asuu Very Happy
ja ehkä syy niiden lääkkeiden käyttämiseen johtuukin meistä muista? jos ihminen on herkkä ja tulee monesti petetyksi yms. niin masentuuhan sitä sit ku viimeinen oljenkorsi ois tää netti ja komea mies ottaa yhteyttä ja oikeen hyvältä näyttää ja kuulostaa ja taas tuli pettymys ku kelpaski vaan pillu:D
niin siinä sitä sit ollaan lähtee mopo käsistä Twisted Evil

Powered by phpBB and Ad Infinitum v1.06