Kirjoittaja Viesti
Härski
LähetäLähetetty: 30.12.2005, 0:08

ujotus kirjoitti:
... on aika naurettavaa mutta kolajuoma on pahiten addiktiota aiheuttanut aine mitä olen kokenut :p. Kaikilla on kai omat "aineensa".

hyvää uutavuotta.

Noi jutut on yksilöllisiä, mulla ei kolajuomat oikein mene alas, vain jos joku tarjoaa ja tuntuu siltä että on epäkohteliasta kieltäytyä, vetäisen lasilliseen kolaa. Mulla addiktiota aiheuttaa kilpaa-ajaminen (ei liikenteessä).

Hyvää Uutta Vuotta 2006 Sinulle ja kaikille lukijoille.
ujotus
LähetäLähetetty: 28.12.2005, 22:31

Kirjautuminen kusahti aikaisemmin, murtsimur siis olin minä.

Pidän itseäni monena mutta onnekas ei kyllä ole yksi niistä Smile. My drugs of choise mitä en voi lopettaa ovat uhkapelit, kolajuoma ja makeansyönti. Kumma juttu mutta alkoholi tai diapamit eivät koskaan olleet muuta kuin huvikäyttöä, ja vieläkin siis. Lääkkeisiin tosin on helppo narahtaa mutta itse en riippuvaiseksi ole näille tullut. Mutta nuo 3 asiaa mitkä mainitsin kyllä riittävät, se on aika naurettavaa mutta kolajuoma on pahiten addiktiota aiheuttanut aine mitä olen kokenut :p. Kaikilla on kai omat "aineensa".

hyvää uutavuotta.
Härski
LähetäLähetetty: 26.12.2005, 18:08

murtsimur@hotmail.com kirjoitti:
Nojuu onhan tuossa perää, itsekin olen ottanut huvikseni rauhoittavia joskus mutta ne eivät koskaan ole olleet mikään ongelma. Yksilöitähän todella olemme ja joillekin niistä voi muodostua sellainen, en ole yksi niistä joten kirjoitin ehkä liian positiivisesti napeista koska en miinuspuolia itse nähnyt.

Olet aivan oikeassa siinä että toi on yksilöllistä ja siksi tohon oli pakko puuttua. Sinulla on ollut tuuri kun pystyit noinkin pitkään käyttämään ja kohtuudella eroon pääsemään. Mutta kun aloittaa kokeilemisen ei voi mistään tietää, onko itse sitä sorttia joka tarvii viikon, kuukauden, vuoden vai 5 vuoden kokeilun jäädäkseen niin koukkuun, että uskoo voivansa lopettaa koska vaan muttei voikkaan jos yrittää. Se on se vaara tuossa. Sinä onnistuit mutta "naapurisi ei vaikka käytti vähemmän".

murtsimur@hotmail.com kirjoitti:
Itse nimittäin käytin vakituisesti noin vuoden rauhoittavia n. kerran kolmessa viikossa kun suuhun tehtiin erittäin iso remontti. Sitten jälkeenpäin kun kärsin masennuksesta ja pahoista ahdistuksista niin oikeasti koin että on pakko pyytää rauhottavia.

Ikävää että sinulla on ollut noita vaikeuksia, mutta hiton onnellinen saat olla jos tosiaan tuon käyttämäärän jälkeen voi lopettaa ongelmitta. Toivon että lukijat ymmärtävät että omalla kohdalla se raja voi tulla aika hiton paljon aikaisemmin, eikä se ole kiinni siitä kuka on kova jätkä.

murtsimur@hotmail.com kirjoitti:
Ja mitä tulee tuohon viimeiseen kommenttiisi niin en tarkoittanut että "lääketokkurassa" pitäisi mennä soheltamaan. Se on täysin eri asia kun ottaa _vähän_ rauhoittavaa että se pahin jännitys poistuu. Rauhoitavia jos kokeilee niin suosittelen ensin aloittamaan todella vähällä määrällä että löytää itselleen sopivan määrän. Enkä PYSYVÄKSI ratkaisuksi nappeja suosittele myöskään, vaan siihen että alkujännitys lievittyy ja vähän ajan päästä pystyy toimimaan jo ilman niitä.

Multa tuli toi "lääketokkurassa" vähän liian voimakas ilmaisu. Halusin vain sanoa sitä että seksi ilman rauhaoittavia on varmaan tunteikkaampaa molemmille kuin rauhoittavien kanssa.

Ja minun näkemykseni mukaan sinä olet harvinaisen onnekas että olet päässyt noista eroon ilman ton isompia ongelmia tuonkin käyttämäärän jälkeen. Kun suosittelet muille niin muista että kaverisi voi jäädä koukkuun alkumetreillä. Minä tunnen kaverin joka käytti vuosia hasista ja sitten vain lopetti ja ainakaan ei myönnä että olisi ongelmia. Toisaalta tiedän kaverin joka oli ekan kokeilun jälkeen myyty mies - koki homman niin positiiviseksi että jatkoi kunnes tuli ongelmia mutta sitten olikin lopettaminen jo hitonmoinen ongelma. Eli kuten venäläisessä ruletissa, et tiedä monesko liipasimen painallus ottaa tulta.

murtsimur@hotmail.com kirjoitti:
Nyt kun nämä lääkkeet mentiin tuomitsemaan niin pakkohan se on pistää loppuun että alkoholi on ihan yhtä paha huume ellei pahempikin, ainoa ero on että se on laillinen.

Tuossa olen aivan samaa mieltä, voimaakkuuksia on erilaisia, mutta alkoholin pilaamia lapsuuksia olen saanut vierestä seurata myös.

murtsimur@hotmail.com kirjoitti:
Nykyään voisi melkeen sanoa että elän täysin normaalia elämää ja tässä tilanteessa en varmasti olisi ilman kemiallista apua.

Jumaliste että olet onnekas jos olet päässyt eroon noista ja voit viettää normaalia elämää! Tiedän vain niin monta tapausta toisenlaisista jatkokertomuksista, että toivon ettet kovasti mainosta kuinka hyvin sulle kävi, koska niin monelle muulle toi ei onnistu noin helposti. Sun tuurisi on vähän samaa luokkaa kun mun moottoripyöräharrastus. Olen ajanut harrastuksena ja vähän kilpaa ja kaatunut noin 110 kertaa moottoripyörällä eikä yhtään luuta poikki. (Ei ole liitoiteltua vaan tarkka lukema +-5 kertaa tarkkuudella) Mutta en viitsi tota usein mainostaa koska kaverini kuoli 17 vuotiaana ekassa lipassaan, joten se siitä.

murtsimur@hotmail.com kirjoitti:
ja minä kyllä mainitsin etei heti tähän kannata lähteä vaan ensin koittaa luonnolliset keinot läpi rauhassa ja ajan kanssa, JOS ei helpota niin sitten..

Aivan, kyllä tosiaan kannattaa kokeilla muita keinoja.
murtsimur@hotmail.com
LähetäLähetetty: 26.12.2005, 17:01

Nojuu onhan tuossa perää, itsekin olen ottanut huvikseni rauhoittavia joskus mutta ne eivät koskaan ole olleet mikään ongelma. Yksilöitähän todella olemme ja joillekin niistä voi muodostua sellainen, en ole yksi niistä joten kirjoitin ehkä liian positiivisesti napeista koska en miinuspuolia itse nähnyt.

Itse nimittäin käytin vakituisesti noin vuoden rauhoittavia n. kerran kolmessa viikossa kun suuhun tehtiin erittäin iso remontti. Sitten jälkeenpäin kun kärsin masennuksesta ja pahoista ahdistuksista niin oikeasti koin että on pakko pyytää rauhottavia. Sitä ennen tosin kokeilin vuoden muita ratkaisuja koska en halunnut niitä nappeja oikeasti. Mutta kun ei muut asiat auttaneet niin oman elämäni kannalta katsoin parhaaksi kokeilla rauhoittavia.

Ja mitä tulee tuohon viimeiseen kommenttiisi niin en tarkoittanut että "lääketokkurassa" pitäisi mennä soheltamaan. Se on täysin eri asia kun ottaa _vähän_ rauhoittavaa että se pahin jännitys poistuu. Rauhoitavia jos kokeilee niin suosittelen ensin aloittamaan todella vähällä määrällä että löytää itselleen sopivan määrän. Enkä PYSYVÄKSI ratkaisuksi nappeja suosittele myöskään, vaan siihen että alkujännitys lievittyy ja vähän ajan päästä pystyy toimimaan jo ilman niitä. Näin se nimittäin menee, ne auttavat ensin purkamaan sitä henkistä estettä kunnes sen huomaa jo olevan vaan muutama tiilenpala minkä yli pääsee ilman apujakin. Tuo lääketokkura on sitä mitä narkkikset harrastavat enkä moista kannata tietenkään. Sama kun sanoisi että kannattaa vetää perseet ja sitten kokeilla miten se seksi luonnistuu. Huomaa kyllä tekstistäsi selkeästi että olet nähnyt näiden nappien pahan puolen, se on erittäin ikävää. Hyvä sinänsä että tulee kaksi eriväristä pässiä tässä hakkaamaan päitä yhteen, tulee muille selväksi että kaikella on hyvät ja huonot puolensa eikä kukaan voi sanoa kellekään sitä 100% oikeaa ratkaisua tuosta noin vaan koska se riippuu lopulta täysin yksilöstä.

Nyt kun nämä lääkkeet mentiin tuomitsemaan niin pakkohan se on pistää loppuun että alkoholi on ihan yhtä paha huume ellei pahempikin, ainoa ero on että se on laillinen. Kuinkahan paljon alkoholin väärinkäyttäjiä on vrt. rauhoittavien... niinpä. Missä menee rajat? Sanon näin vaikka käytän molempia, tosin nappia en ole ottanut varman puoleen vuoteen ja juurikin tämän takia voin sanoa että ne auttoivat tätä yksilöä ainakin. Nykyään voisi melkeen sanoa että elän täysin normaalia elämää ja tässä tilanteessa en varmasti olisi ilman kemiallista apua.

ja minä kyllä mainitsin etei heti tähän kannata lähteä vaan ensin koittaa luonnolliset keinot läpi rauhassa ja ajan kanssa, JOS ei helpota niin sitten..
Härski
LähetäLähetetty: 26.12.2005, 12:48

murtsimur@hotmail.com kirjoitti:
niin.. jos ongelmana on liika jännittäminen niin lähtisin melkeen suoraan rauhoittaviin alkoholin sijasta. Jotkut tosin mesoovat niistä mutta itse puhun niiden puolesta vakaasti.

Ehkä tuo rauhoittavista mesoaminen johtuu siitä että niin moni on saanut elämäänsä rauhoittavista vielä isomman ongelma, kuin mikä oli se ongelma jota lähti niillä alunperin ratkaisemaan.

Rauhoittavien väärinkäyttäjiä on Suomessa enemmän kuin ahdistukseta ja paniikkikohtaukseste kärsiviä, joten se on vielä isomp ongelma.

Varmaanhan se tarjoaa tilapäisen helpotuksen, muutenhan kukaan ei rauhoittavien kanssa lähtisi lähträämään, mutta se se vaara juuri onkin, että alussa tuntuu siltä että ongelma poistui nopeasti. Totuus vain on se että rauhoittavat eivät poista ongelmaa. Tilapäisesti lakaisevat maton alle. Sitten kun niiden käytön lopettaa on ongelma edelleen olemassa. Ja voi olla että sinulla on myös uusi ongelma, eli rahoittavista eroon pääseminen.

Tietenkin jos ongelma on se että kerran pitää viisauden hammas poistaa niin siksi kerraksi tuo voi olla hyvä ratkaisu, mutta käy kysymässä lääkäriltä mitä jatkuva käyttö aiheuttaa.

Minäkin näillä sanoilla "mesoan" rauhoittavien käyttöä vastaan, edellä mainituista syistä. Lääketehtaan kannattavuusongelman ne varmaan ratkaisevat, kun niistä aiheutuu tilanne että käyttöä on jatkettava ettei alkuperäinen ongelma palaa.

Kohtuu pitkällä kokemuksella voin sanoa että ongelmasi ratkaisu on siinä että etsit ja löydät naisen joka sinusta todella pitää ja välittää ja hänen kanssa yhdessä rauhassa tutustutte toisiinne ja sen jälkeen nämä asiat muuttuvat mukaviksi. Huonona puolena tuossa on se, ettei ratkaisuehdotukseni ratkaise lääketehtaan talousongelmaa, mutta sinulle se on kuitenkin paljon parempi.

Minä en ainakaan tunne naisia jotka lääketokkurassa olevan miehen seuraa kaipaavat.
murtsimur@hotmail.com
LähetäLähetetty: 26.12.2005, 5:29

niin.. jos ongelmana on liika jännittäminen niin lähtisin melkeen suoraan rauhoittaviin alkoholin sijasta. Jotkut tosin mesoovat niistä mutta itse puhun niiden puolesta vakaasti. Kärsin nimittäin joskus ahdistuskohtauksista joihin olen vuosia käyttänyt pieniä määriä. Alnperin niiden mahdin huomasin hammaslääkärissä, poden sitäkin pelkoa nimittäin ja diapamilla+ilokaasulla uskaltaa käydä helposti.

Tämä siis tietenkin vain jos ei tuo "totuttelu" ei poista jännitystä.

Assa:n kommentti miehisyyden tunteesta muuten on myöskin totta. Itsekään en tunne oloa kovin miehiseksi juurikin tuon seksipeikon takia.
murtsimur@hotmail.com
LähetäLähetetty: 26.12.2005, 5:20

Eikähän se ole henkinen lukko vaan tosiaan. Itselläni on jo liiankin kauan ollut samanlainen lukko päällä. Kyse on tosiaan itsetunnosta ja itseluottamuksesta. Ei varmana ole kyse siitä etteikö haluaisi, vaan peloista jotka aiheuttavat mielettömän jännityksen. Itse olen jo 28...niinno melkeen 29 ja tosiaan kerran vasta edes _yrittänyt_ moista touhua. Eka yritys oli 24v ja sillon olin ahne paska Smile, en ollut valmis mutten halunnut tuottaa pettymystä joten piti mennä kokeilemaan. Huonostihan siinä kävi, enemmän itseni kannalta kun tottapuhuen ei tuntenut mitään ja oli niin jännittynyt. Ihan turha kokemus ..taino.. sainpahan selville etten ollut valmis. Sillon tosin en ollut valmis vehkeen puolesta, nyt jo vuosia olen uskonut että se puoli on valmiina.. mutta henkinen lukko on vielä päällä.

Haluaisin todellakin kokeilla taas, olen vakavasti harkinnut ammattilaisen apua.. enkä tarkoita psykiatria. Tämä on niitä asioita jonka uskon korjaantuvan vaan totuttelulla. Mutta ei paljon nappaa jostain baarista raahata kännistä lahnaa tänne totuttelua varten.. pieni paikkakuntakin niin ei sitä tiedä vaikka siitä flopista saisi kaikki kaveritkin tietää nuo naisetkin kun tuntuvat puhuvan liikaa toisilleen näistä asioista.. (huom. naisetkin.. ei pelkästään). Niin.. ei moinenkaan pelko auta yhtään yrittämään. Luottamus kun on minulle kaikkein tärkein asia ja on hyvin vaikea luottaa kehenkään naiseen tässä asiassa.. kaikenlaista kun on kuullut. Ammattilaisissa on se hyvä puoli että he ovat varmasti nähneet kaiken eikä paljon kiinnosta miten touhu menee kunhan saa maksun. Se tosin sotii hieman omia tunteita vastaan.

Olen samaa mieltä että asiaan pitäisi lähteä niin että ensin totuttautuisi alastomuuteen yhdessä (itselleni se on suuri itsetunnon romuttaja ja en ole tottunut alastomiin naisiinkaan). Uskon että melko pian miehellä alkaa sen verran haluttamaan että haluaa kokeilla, sitä ei voi sanoa kukaan että milloin kukin on valmis. Sen huomaa vain kokeilemalla, oma uskomukseni tosin vain tietty.

Vielä vähän tuosta omasta fyysisestä esteestäni mikä oli silloin. Minulla oli siis liian kireä esinahka joka oli lääkärin mukaan melko yleistäkin, siihen auttaa vaan joko ympärileikkaus tai sen vähitellen löystäminen itse. En uskaltanut leikkaukseen mennä joten tein itse. Ei ollut mitään kivaa puuhaa, siis sitä kun pitää tosiaan vähitellen tehdä ja todella usein. Taisi itselläni mennä n. 4kk että sai tatin taakse nahan. Päivittäisellä venyttämisellä ja rasvaamisella, kipua aiheuttavaa touhua oli. Vuosia se on ollut jo kai OK, ei vaan vielä käytännössä testattu siis. Halu on kyllä kova ollut kauan Smile
assa
LähetäLähetetty: 30.11.2005, 0:03

Kiathal kirjoitti:
Assaa!!!! Ilkimys!! Confused

Nooh, tuokin voi olla totta, mutta ei noin saa sanoa Razz


Voi kuule, kun myöntää ne asiat itselleen, on paljon helpompaa siitä eteenpäin Twisted Evil
Kiathal
LähetäLähetetty: 29.11.2005, 22:55

Assaa!!!! Ilkimys!! Confused

Nooh, tuokin voi olla totta, mutta ei noin saa sanoa Razz
assa
LähetäLähetetty: 29.11.2005, 21:20

Kiathal kirjoitti:
Voisi olla ja onkin ollut joskus sellainen olo, vaikka ei olisi paljon juonutkaan, että tuli tehtyä sellaista, mitä ei välttämättä olisi tahtonut.. Ja humala ei kuitenkaan ole mikään syy tekemisiin, ei koskaan, mutta väitän siltikin, että joskus se on syy, vaikka sitä ei saakkaan käyttää..


Oletko varma ettei vaan sittenkin alkoholin avustamana ole tullut tehtyä JUURI sitä mitä haluaakin, kunhan vaan ne turhat moraalisäännöt ja estot on saatu katoamaan..? Wink
Kiathal
LähetäLähetetty: 29.11.2005, 8:24

assa kirjoitti:
Känni on eriasia kuin sopiva pieni nousuhumala Smile

Kyllä se drinkki tai pari herkästi helpottaa sänkypuuhiin pääsyä.


Helpottaa.. Varmasti.. Ehkä itse suhtaudun tähän siksi kriittisesti, että se yksi tai kaksi drinkkiä voi olla minun päässäni hyvinkin kohtalokasta.. Sellaisen viinapään omaan.. Voisi olla ja onkin ollut joskus sellainen olo, vaikka ei olisi paljon juonutkaan, että tuli tehtyä sellaista, mitä ei välttämättä olisi tahtonut.. Ja humala ei kuitenkaan ole mikään syy tekemisiin, ei koskaan, mutta väitän siltikin, että joskus se on syy, vaikka sitä ei saakkaan käyttää..
Leon
LähetäLähetetty: 29.11.2005, 0:36

Olen samaa mieltä assan kanssa. Itsellänikin on ollut... Tai on vieläkin itsetunto ongelmia seksin suhteen, mutta yritän vain blokata ne ajatukset kun peuhaan.

Mutta niin, jos etenette rauhallisesti, kuten assa ehdotti, luulisin että ongelma katoaa... Smile
assa
LähetäLähetetty: 28.11.2005, 14:48

Känni on eriasia kuin sopiva pieni nousuhumala Smile

Kyllä se drinkki tai pari herkästi helpottaa sänkypuuhiin pääsyä.
Kiathal
LähetäLähetetty: 27.11.2005, 13:23

Seksin harrastaminen kännissä ei ole kivaa.. Jättäisi varmasti sille miehellekkin huonon mielen.. Luulisin..

Vaikka itsekin olen kännissä ihan himonussija, Embarassed niin kyllä sen seuraavana päivänä tajuaa, että millaista sähläämistä se on ollut.. eikä tunnu miltään.. Razz
Härski
LähetäLähetetty: 25.11.2005, 17:20

Asiantuntija kirjoitti:
Kutsu mies illalliselle, ja tarjoa ruokajuomana viiniä.

Paitsi jos se mies olen minä niin viini vie minulta potenssia aika lailla vaikka muuten ei ole mitään ongelmia, ciideri tai terävät ei aiheuta sitä ongelmaa, eli miten se menikään ... meitä on moneen junaan.

Powered by phpBB and Ad Infinitum v1.06