Kirjoittaja Viesti
Tervodwa
LähetäLähetetty: 13.8.2008, 3:15

oon nähny ku kaks toisilleen tuntematonta samanmaalaista miestä yrittää tutustua naiseen, jossa nainen sanoo toiselle että on rasisti ja toiselle taas toista taas yrittää raahata himaansa ja ostelee drinkkejä.. että kyllä se vaikuttaa.
saantivarma
LähetäLähetetty: 1.8.2008, 10:50

Kyllä ulkonäkö vaikuttaa. Valehtelee se mies, joka sanoo, etei silmä seuraa jos isotissinen ja pyöreäpyllyinen nainen ohi kävelee. Samoin tiedän että naiset katselee mielellään `salskeita`miehiä. Normaalia. Kyllä minun silmäni näki tavatesamme eka kertaa vaimoni muodot ja tosi kauniit, meikkaamattomat kasvot. Mitä lie hän näki minussa, kun nyt naimisissa ollaan. Omasta mielestäni olen `vain` tavall. suomalainen mies. 172cm. pitkä ja 65kg. Urheilu- ja muusikkotausta. Kaljamaha-ukkoja en ymmärrä. Juon itsekin bisseä ja siiduraa, mutta en anna itseni rapistua. Mitä vaimo tekee pyöreää miehellä?!
Ilkikurinen
LähetäLähetetty: 15.8.2007, 0:11

Vastasin mitä suurin osa muistakin. Eli vaikuttaa, mutta ei ole kaikki kaikessa. Ulkonäköä enemmän ulkoisessa olemuksessa vaikuttaa sellainen yleinen olemus, joka rakentuu paitsi vain fyysisestä ulkokuoresta, myös juuri siitä heijastumasta jonka henkilön persoona tähän ulkokuoreen tuo. Persoona ja keho ovat todellisuudessa enemmän yksi yhtymäkohta, kuin kaksi erillistä arvioitavaa asiaa. Joku sanoi joskus fiksusti, että ihminen on psykofyysinen olento. Nimenomaan.
peki79
LähetäLähetetty: 16.7.2007, 22:08

Raamit on kyllä tiukat mistä pitää valita, mutta tehtävä on kyllä aikasta helppo. Ulkonäkö ei ratkaise viime kädessä mitään, mutta sitäkään ei voida jättää huomioimatta valintaa tehtäessä. Oikea vastaus un B vaikuttaa, mutta ei tärkein kriteeri. Tärkein on se mitä päässä liikkuu.

Tähän voisi lisätä helpottamaan toisten päätösten tekemistä. Haluatteko mehevän blondin, mutta tyhmä kuin aasi vai vähemmän kauniin, mutta osaa myös puhua seksin lisäksi. Sanoisin, että aikatulee pitkäksi jos ajattelee asiaa vuosia eteenpäin elämässä.
SiniEnkeli
LähetäLähetetty: 16.7.2007, 20:53

Vaikuttaa valintaan, makunsa kullakin. Mä en tahdo miestä, joka on mun mittanen edes sillon, kun on kunnon korkkarit jalassa. Tulee inhottavan iso olo, joten tärkein ulkonäkökriteeri on pituus.
firefighteri
LähetäLähetetty: 5.7.2007, 0:07

Kyllä se ulkonäkö,sekä ihmisen yleinen olemus vaikutta tosi paljon.
Tuskin itse haluaisin kielisuudelmaa ihmisen kanssa,joka ei edes tiedä miltä hammasharja näyttää,voit vaan kuvitella,kos ko.tyyppi on vaihtanut kalsarinsa voomeksi.
On aiva turha väittää,että vaikka tietynlaisilla nettitreffiseksi-sivuilla ihmiset parhaita puoliaan esittelisi,niin se takaisi,että tavatessaan,unohtuisi kaikki muu,kuin se mielikuva minkä olet saanut.
Itse ainakin on pokkaa kauniisti poistua paikalta,jos joskus sokkotreffeille joutuisin,ja tapaisin ihmisen,joka ei tiedä hygienianasta mitään,ja muutenkin on kuin petolinun perse,hui **** sanottu,mutta täysin totta.
Ei muuta kuin ihanaa ja leppoisaa kesää,elämä on just niin ihanaa,kun sen osa elää,eikösSmile
Vieras
LähetäLähetetty: 8.6.2007, 8:49

Vaikuttaa valintaan.
BigBigGirl
LähetäLähetetty: 7.6.2007, 16:46

Anonymous kirjoitti:
Mul käy yleensä aina sillai että kaverit vie aina mun mahdollisuudet baarissa mut ku he ovat olleet n.1kk-3kk yhdessä nii alkaa yleensä minulle tippua viestejä niiltä naisilta Sad


Tosi ärsyttävää, mut onneksi omalle ulkonäölle voi tehdä melkoisen kohennuksen hyvällä parturilla, kivoilla vaatteilla ja muuten freesillä olemuksella. Mulle esim. päivettynyt raikas olemus, puhtaat valkoiset hampaat, hyvin istuvat farkut, tyylikkäät kengät on pikku heikkous ( ne on aika helppo saada mielestäni)

Älä vaan sorru niihin ihmisiin, joille "kelpaisit" sen jälkeen ku kaverin kaa ilmenee ryppyjä rakkaudes. Ota asia selkäsuorana vastaan ja haasteena!

Ajattele - kaikilla ei ole yhtä helppoa - jos luonne mättää ni sitä on huomattavasti vaikeempi muokata kuin omaa stailiaan...
BigBigGirl
LähetäLähetetty: 7.6.2007, 16:35

? kirjoitti:
.. Rolling Eyes ja joskus on niin että ulkonäkö miellyttää mut kun oppii pikkaisen ihmistä tuntemaan....sit korvien-välissä ei ole ei mitä.... Embarassed


Kuulostaa aika tutulle...
Vieras
LähetäLähetetty: 7.6.2007, 15:06

Mul käy yleensä aina sillai että kaverit vie aina mun mahdollisuudet baarissa mut ku he ovat olleet n.1kk-3kk yhdessä nii alkaa yleensä minulle tippua viestejä niiltä naisilta Sad
Kaverin luottamusta en koskaan petä! Eli en ole koskaan tehnyt kavereiden exien kanssa mitään.
Mä en vaan saa ketään Sad
Ja omasta mielestäni ole mikään erikoinen enkä kauhean ****,mut toiset saa ja toiset eivät.. Surprised
?
LähetäLähetetty: 7.6.2007, 11:02

.. Rolling Eyes ja joskus on niin että ulkonäkö miellyttää mut kun oppii pikkaisen ihmistä tuntemaan....sit korvien-välissä ei ole ei mitä.... Embarassed
Haarniska74
LähetäLähetetty: 7.6.2007, 8:09

youngcouple4u kirjoitti:
En usko että kukaan voi rehellisesti väittää ettei ulkonäkö merkitse mitään. Vaikka se mitä korvien välissä liikkuu, on tärkeintä, ulkonäkö on se mikä ensin huomataan.. Sellaista joka on "vähemmän" viehättävä, lähestytään harvemmin vaikka olisi kuinka fiksu ja ihana ihminen.


Kyllä ulkonäkö on tärkeää, kun tapaa henkilön tai henkilöt ensimmäisen kerran. Ehdottomasti siiti ja hyvännäköisyys on plussaa.
Taisaalta, kun tapaa saman ihmisen monia kertoja niin mielestäni ulkonäköjutut hieman menettää arvostusta, kun tutustuu toiseen paremmin.

Ja niin, kuin asia on............ kauneus on katsojan silmässä.

Toinen pitää tyttärestä, toinen äidistä.

Wink
youngcouple4u
LähetäLähetetty: 25.5.2007, 22:29

En usko että kukaan voi rehellisesti väittää ettei ulkonäkö merkitse mitään. Vaikka se mitä korvien välissä liikkuu, on tärkeintä, ulkonäkö on se mikä ensin huomataan.. Sellaista joka on "vähemmän" viehättävä, lähestytään harvemmin vaikka olisi kuinka fiksu ja ihana ihminen.
BigBigGirl
LähetäLähetetty: 7.4.2007, 16:56

cowboi45 kirjoitti:
..mutta jos nainen pärjää ,niin mitkä ovat syyt...lyhythame(ko),avoin pusero(ko)...


Nuo nimenomaan Exclamation Älykkyys on vain haitta naisella, miehiä voi alkaa pelottaa Laughing

Kunnon bimboilu kunniaan Cool
pelimies_hki
LähetäLähetetty: 7.4.2007, 12:04

Minulle ulkonäkö ei ele se ollennaisin asia, vaan kokonaisuus. toki se ulko näönkin raja tulee vastaan, mutta eihän se kauneus ja järjkikään ole samassa kehossa viihtyn. olen itse sen kongreettisesti kokenut.
mielummis tavis ulkonäkö ja järjellä loput niin se on siinä!

Powered by phpBB and Ad Infinitum v1.06