Kirjoittaja Viesti
Snadistisadisti
LähetäLähetetty: 19.8.2006, 22:59

Tuota en tullutkaan edes ajatelleeksi... Oiskohan joku todellakin niin häiriintynyt.. No onhan tämä internet, eli kyllä voisi ollakin.


Snadistisadisti@luukku.com
tonib
LähetäLähetetty: 19.8.2006, 22:45

nii ja vielä enempi toivon että se on sen oma numero ettei jonkun muun numeroa tänne laita kaikille näkyviin.
Snadistisadisti
LähetäLähetetty: 19.8.2006, 22:40

Toivottavasti toi on edes prepaid liittymän numero...


Snadistisadisti@luukku.com
onniolli@suomi24.fi
LähetäLähetetty: 19.8.2006, 21:11

Ok, T Eki 050931**** Wink

EDIT byt Härski:
Puhelinnumeron laittaminen nettii ei ole kovin hyvä idea. Rekisteröidy niin voit pyytää laittamaan privaviestiä tms.
Eliksiiri
LähetäLähetetty: 18.8.2006, 16:39

Sanotaanko, että jos poikuus on tallella arvo-syistä -hattunnosto ja kumarrus! Mutta jos syyt on jossain muualla, niin hmmm....

Mutta että kiinnostaako naisia poikuuden "vieminen"? No ei minun mallini mukaan ainakaan, enkä kyllä ole kuullut moista kenenkään kyllä kertoneenkaan. Itse saattaisin olla aika skeptinen miehen moisen tunnustuksen jälkeen: jonkin täytyy olla kyllä pahasti pielessä! Ja tod.näk. juoksisin karkuun aika hemmetin lujaa. En minä halua olla kenenkään eka, enkä kyllä onneksi tule sitä(kään) varmasti olemaankaan. Laughing

...MUTTA jos tapaisin itselleni oivan romansin ja hän kertoisi asiasta minulle, niin mieluustihan minä hänet mieleisekseni koulisin. Cool Olisinpa edes kerran eläissäni jonkun mielestä maailman paras pano! Laughing
Vieras
LähetäLähetetty: 18.8.2006, 16:09

Anonymous kirjoitti:
^yllä Tämä on se piirre, joka on yleismaailmallinen. Nainen ottaa mielummin laadukkaan uroksen siittiöt ja elää yksinhuoltajan, eteenkin kun nykyjään se on tukien ja muiden verkostojen kanssa halppoa, kuin ottaa heikomman tasoisen miehen ja elää parisuhteessa hänen kanssaan.


Nii mm. elatusmaksut sun muut tommoset.
Vieras
LähetäLähetetty: 18.8.2006, 15:16

hudaa kirjoitti:
Anonymous kirjoitti:
^

90% naisista haluaa 5% miehistä = nykyinen lihatiski- ja baarielämä.


Tuohon voisi iloisesti todeta, että kyllä mulle riittäisi sekin jäljelle jäävä 10% naisista. Laughing


Paitsi että niistä sitten kamppailee se 95% miehistä...
Vieras
LähetäLähetetty: 18.8.2006, 14:43

Anonymous kirjoitti:
Tuli sellainen asia mieleen kun jos miehellä on poikuus tallella ja nainen saa tämän tietää ennen mitään seksuaallista kanssakäymistä niin onko mies kiinnostavampi seksimielessä,eli kiinnostaako naisia silloin vain viedä poikuus ja jättää muuten juttu siihen?


Puheissa ja teoriassa kylllä joitakin naisia tuollainen kiinnostaa. Käytännön tasolla ja arkielämässä asia on vain niin, että jos mies ei ole päässyt pillunpäälle tiettyyn ikään mennessä, niin siihen on yleensä hyvät syyt. Jotka pääosin ovat joko ulkonäössä ja/tai luonteessa. Tämä tekee miehen seuran vähemmän halutuksi naisten keskuudessa, joten vaikka joku nainen sanoisi tuollaisen kiinnostavan, niin hän kuvittelee miehen, jolla poikuus on tallella, kuitenkin unelma-panokumppaniksi ja kun totuus paljastuu, niin mielipide todennäköisesti muuttuu. Jos olisin sinä ja olet yli 20-vuotias, niin pysyisin hiljaa tuosta ja keksin olemattomia panokokemuksia ja -seuralaisia, joita voi silloin tällöin mainita ravintola ym. keskusteluissa. Kokemus on plussaa, kokemattomuus ei.

Mitä taas tulee naisiin, niin varmaan valtaosalla miehiä on fantasiana päästä höyläämään ensikertaa neitsyttä, mutta kokemuksena tämäkin on paljon huonompi, koska nainen on pelokas, ei saa mitään ja makaa vain paikoillaan, ainakin suurin osa toimii näin.
assa
LähetäLähetetty: 18.8.2006, 13:11

Tuo lienee vaihtelevaa, kuten miehilläkin. Toisia kiinnostaa puhkominen, minua ei nappaisi pätkääkään Wink
Vieras
LähetäLähetetty: 18.8.2006, 12:11

Tuli sellainen asia mieleen kun jos miehellä on poikuus tallella ja nainen saa tämän tietää ennen mitään seksuaallista kanssakäymistä niin onko mies kiinnostavampi seksimielessä,eli kiinnostaako naisia silloin vain viedä poikuus ja jättää muuten juttu siihen? Ajattelin kun itselläni on tällainen kokemus,nainen kiinnostui seksistä heti kun tuli puheeksi että se poikuus on viellä tallella.
Red Sonja
LähetäLähetetty: 3.7.2006, 17:18

Härski kirjoitti:


Olen myös huomannut että ne ujoimmat tytöt jotka ei kovasti anna ymmärtää että ovat seksipetoja ovat aika usein ne kaikkein parhaat ja kuumimmat daamit sängyssä. Tämä ihan vain tiedoksi miespuolisille lukijoille Cool


Niin, tuo pitää paikkansa, kuunnelkaa miehet Härski-setää. Minäkin olen sellainen hiljainen seksipeto. Wink

ps. Ujo ja hiljainen ovat kaksi eri asiaa, eikös niin? Wink
hudaa
LähetäLähetetty: 3.7.2006, 16:58

Anonymous kirjoitti:
^

90% naisista haluaa 5% miehistä = nykyinen lihatiski- ja baarielämä.


Tuohon voisi iloisesti todeta, että kyllä mulle riittäisi sekin jäljelle jäävä 10% naisista. Laughing
Vieras
LähetäLähetetty: 30.6.2006, 23:30

marco.polo@hotmail.com kirjoitti:
Siis seksi seuraa =) Ihmettelen vaan kun pitkään olen sitä näiltäkin sivuilta ruikuttanut =) ja muutama hassu vastaus on tullut,eikä sit mitään Sad Siis kertokaa naiset mitä pitäis tehdä ??? Eikä ole kiinni ulkonäkö seikoista ym sellaisesta,kalukin on kiwan kokoinen =)


lukekaa uusin kalu siinä 50 vinkkiä!
ice
LähetäLähetetty: 30.6.2006, 17:25

no nyt pitää hieman jatkaa..
itse olen 23 vuotias kolli kotkasta ja baarissa on huomiota saanut vaikka en itseäni pidä minään kiiltokuva poitsuna..tai sitten ne on vaan itseensä kyllästyneitä pikku pimuja..

puhuit noista yh-äiteistä, tiedän kokemuksesta että parhaimmat kyydit saa juuri niiltä hieman vanhemmilta naisilta enkä nyt tarkoita mitään 50v tätejä vaan sopivasti siinä 30-40 välissä. ne tietävät mitä tekevät ja tietävät mitä haluavat oli siinä nuorella miehellä ihmettelemistä ekalla kerralla ku nainen laittoi tuulemaan ja noilta reissuilta on jäänyt paljon arvokasta oppia/tietoa taskuun. joten vaikka nyt menikin hiukka offtopic niin älkää nuoret miehet aina metsästäkö niitä 18 vee teini tyttöjä rohkeesti yh-äitin tai muun mukaan ja jo on vauhtia makkarissa..


Mika



sarah Wink
Vieras
LähetäLähetetty: 30.6.2006, 13:11

^yllä on järkipuhetta ja faktaa. Naiset eivät ole mitenkään monimutkaisia tai niiden iskemiseksi ei tarvitse tehdä ihmejuttuja, mutta naiset ovat valikoivia, joko sinä kiinnostat tai sitten et. Eteenkin satunnais ja yhdenillansuhteisiin naiset kelpuuttavat vain pienen osan miehistä, yleensä niin, että samat miehet kelpaavat kaikille naiselle. Eli, se lihava ja **** tyttökin ottaa sen komean ja tumman orin kuin tavallisen tai jopa tasoisensa miehen. Jälkeenpäin **** ja lihava tyttö ihmettelee ja voivottelee, että miehet vain käyttävät hyväksi. Tämä on se piirre, joka on yleismaailmallinen. Nainen ottaa mielummin laadukkaan uroksen siittiöt ja elää yksinhuoltajan, eteenkin kun nykyjään se on tukien ja muiden verkostojen kanssa halppoa, kuin ottaa heikomman tasoisen miehen ja elää parisuhteessa hänen kanssaan. Luonto on tehnyt asian sellaiseksi, että tiettyä osaa miehistä ei tarvita lisääntymispuuhissa ja he voivat vaikka kuolla sodissa ilman vahinko jatkuvuudelle. Tylyä, mutta näin ne hommat menevät.

Naiset yleensä puhuvat miehille, joilla käy huono flaksi että opettele puhumaan/iskemään/tanssimaan jne. Siinä ei ole mitään perää, koska jos mies on haluttava, niin hän voi olla käytökseltään jopa ylimielinen ja törkeä ja aina saa. Tämä on nähty moneen kertaan, kohteliaisuudella ja hyvällä käytöksellä ei ole mitään merkitystä. Hyvännäköinen ja haluttava mies voi baaritiskilla heittää "Lähdetäänkö panemaan?" repliikkiä ja aina joku lähtee matkaan. Tavallinen mies ei näin voi tehdä, ainakaan jos haluaa seuraa. Tavallisen miehen pitää jotenkin korostaa itseään tai sitten ottaa se parit lapset tehnyt yh-äiti, jos haluaa seksiä.

90% naisista haluaa 5% miehistä = nykyinen lihatiski- ja baarielämä.

Powered by phpBB and Ad Infinitum v1.06