Kirjoittaja Viesti
Härski
LähetäLähetetty: 28.3.2019, 14:29

Silloin kun rekisteröidytään niin se lähetti vahvistuksen sähköpostilla ja siihen se kirjoitti sen passun jonka olit antanut ja koska toi tapahtui välittömästi kun painoit rekisteriötyisnappia se meni sulle selkokielisenä. Mutta kun se tallennetaan kantaan se skryptataan.

Mutta ymmärrän että tuo on hämmentävää ja otin sen pois eli nyt ei kirjautumisen yhteydessä lähetetä muuta kuin vahvistus millä tunnuksella on rekisteröidytty.
Jake The Fatman
LähetäLähetetty: 28.3.2019, 13:28

Jaakolla on aikas rikollinen mieli. Mitä tästä elämästä tulisi, jos koko ajan pitäisi pelätä sitä, mitä joku rikollinen ehkä voisi mielessään keksiä. Kunhan käyttää tervettä järkeä salasanojen kanssa ja pitää tietoturvaohjelmat ajan tasalla niin ei pitäisi olla mitään kummempaa. Jos joku murtautuu sivuston tietokantaan, niin sehän on jo rikos. Uskon, että sivuston ylläpitäjät tietävät sivustonsa turvatason ja tarvittaessa sitä vahvistavat. Onhan kyse heidän elinkeinostaan ja maineestaan.

Tervettä järkeä, niin näilläkin sivuilla on turvallista surffata.
Poikelajaakko1
LähetäLähetetty: 28.3.2019, 13:13

Viittaan seksitreffit.com palveluin, kun käyttäjä luodaan niin lähetätte salasanan sekä käyttäjätunnuksen sähköpostiin selkokielisenä. Vaikka pitäisitte salasanaa kannassa kryptattuna, niin jossain välissä salasanat pyörii selkokielisenä. Luultavasti sähköpostien logeista saa kaivettua paljon salasanoja esiin.
Härski
LähetäLähetetty: 27.3.2019, 2:24

Salasanat on kannassa kryptattuna. Mihin sivustoon viittaat?

Pyydämme, että et unohda salasanaasi. Salasana on kryptattu tietokantaamme, emmekä voi selvittää sitä sinulle. Jos kuitenkin unohdat salasanasi voit pyytää uutta, joka aktivoidaan kuten tämä.
poikelajaakko
LähetäLähetetty: 27.3.2019, 0:11

Sivusto säilyttää salasanoja selkokielisenä. Älkää koskaan käyttäkö samoja salasanoja eri palveluissa. Täällä olevat salasanat:sähköposti parien vuotaminen on luultavasti vain ajan kysymys. Tälläisiin asioihin pitäisi kiinnittää huomiota!

Powered by phpBB and Ad Infinitum v1.06